7TMDB
 • Image
  1x1

  Only Friends / Prietenii interzise (2023) 1x1

  View
 • Image
  1x2

  Only Friends / Prietenii interzise (2023) 1x2

  View
 • Image
  1x3

  Only Friends / Prietenii interzise (2023) 1x3

  View
 • Image
  1x4

  Only Friends / Prietenii interzise (2023) 1x4

  View
 • Image
  1x5

  Only Friends / Prietenii interzise (2023) 1x5

  View
 • Image
  1x6

  Only Friends / Prietenii interzise (2023) 1x6

  View
 • Image
  1x7

  Only Friends / Prietenii interzise (2023) 1x7

  View
 • Image
  1x8

  Only Friends / Prietenii interzise (2023) 1x8

  View
Comments
  1. Bună seara. Așteptăm versiunea UNCUT și Ana se va apuca de treabă. Nu știu să vă spun...posibil mâine-poimâine.

   Mulțumim pentru răbdare!

   Seară frumoasă!

 • Bunaaaa,când va apărea episodul 3? Mulțumesc pentru traducere așteptam de mult acest serial și mă bucur că l-am găsit tocmai la voi!❤️ <33

  1. Buna, multumim pentru comment. Eu traduc versiunea uncut, nu cea de pe you tube. Versiunea uncut apare o ora mai târziu pe Gmmtv, deci putina rabdare, va rog. Asteptam materialele și ma apuc imediat de tradus. In mod normal pe luni este pe site. Depinde si de colega mea care corecteaza si pune episodul pe surse. Multumesc pentru rabdare.

     1. Echipa aşteaptă să apară varianta Uncut la acest serial. Îndată ce materialele vor fi disponibile, vor fi prelucrate şi episodul va apărea pe site. Vă mulţumim de înţelegere!

     2. Bună. Duminică seara sau luni, cel târziu. Episodul 4 va fi difuzat sambătătă seara, dar noi așteptăm versiunea uncut.

      Mersi de răbdare.

     3. Buna, multumim pentru interesul purtat acestui serial. Versiunea uncut apare mai tarziu decat versiunea you tube. Am inceput traducerea, probabil mâine seara o sa fie pe site. O zi buna. LuBlou

 • Buna, din pacate Gmmtv transmite doar un episod pe saptamana. Inteleg nerabdarea d-voastra, dar episodul 5 va aparea la ei sambata si la noi luni sau marti. Multumim frumos pentru fidelitate.

 • Buna, astept episodul de azi cu nerabdare. Il urmaresc si in japoneza, caci locuiesc in Osaka. Dar ce placere sa-l cad si in româneste. Traducerea este conforma la 99%Wow!Oare sunteti nativa thai? Vorbesc 6 limbi asiatice. Al cazut ca aici pe site chineza, japoneza, thaï sunt traduse f bine. N - am urmarit înca seriale coreene, sunt mai putin fan,dar vorbesc la perfectie. Revin la frumusetea traducerii. Doar la italieni am mai vazut pe un blog Pimki Monster o folosire atat de corecta a câtorva cuvinte si expresii. De aceea v-am întrebat daca sunteti nativa thai. Sa stiti ca în Japonia Only friends e urmarit in live. Suntem fani la 500%.Multumesc mult ca l-ati ales si pt traducerea româna

  1. Buna Ziua, multumesc pentru cuvinte. Nu nu sunt nativa thai, dar urmez cursuri universitare bilingve thai coreana la Universitatea Siam di Franta. Muktulesc frumos ca sunteti fidela site ului nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recommended Series

Background
Background