Image SUGA: Road to D-DAY | Suga-Drumul spre un vis (2023)
0TMDB
Comments
 • Foarte multe adevăruri în acest documentar, bravo Suga, cât mai multe exemple ptr copiii cu început de carieră. Foarte tare melodia Amigdala și foarte mult adevar, succes.

  1. Aveți dreptate. Multe adevăruri a spus Suga în acest documentar. Melodia mea preferata este Snooze. Mulțumim pentru vizionare.

 • S-au ridicat din nimic si au ajuns toti idoli ai universului. Fiecare are cate o poveste trista. Acum o stiu si pe a lui Suga/Agust D. Munca la extreme da rezultate pe masura. Minunat!

  1. Fără sacrificii nu cred că ar fi putut ajunge aici. Bineînțeles, este vorba și de mult talent. Mulțumim pentru vizionare.

 • O sa traduceți pe viitor si IN THE SOOP SEVENTEEN ȘI BTS, daca doriți si o sa puteți. Mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce faceți ❤️

  1. O să caut material și dacă este ok, după ce mă mai eliberez puțin, o sa țin cont de cererea dumneavoastră. Mulțumim pentru vizionare.

   1. Va mulțumesc mult pentru răspuns si pentru că încercați din răsputeri să îndepliniți dorințele noastre, mulțumesc din suflet ❤️❤️

 • Hei, de ce sursa vk nu mai merge ca înainte adica înainte nu se încarca într-una nu dura atat de mult ca sa ma uit la un episod, dar de doua zile nu mai merge cum era înainte. Nu înțeleg de ce... Sursele celelalte nu merg niciodată sa ma uit se încarcă mult mult prea greu. Sursa vk era singura care mergea si nu aveam nici o problema dar acum nici ea nu mai merge 🙁

  1. Există posibilitatea ca sursa să fie foarte solicitată, adică mai mulţi ultizatori să acceseze în acelaşi timp sursa respectivă şi de aceea se încarcă mai greu.

  2. Incercati si celelalte surse, sunt 4. La sursa ok, va recomandam sa setati calitatea, sa fie mai low qual, dar sa se incarce mai repede. Functionarea surselor nu tine de noi, probabil este cum a zis colega mea, Iuliana..sau are VK-ul ceva. Se mai intampla.

   Seara frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recommended Movies

Background
Background