KinnPorsche - Serialul - Știați?

Chiar dacă serialul a ajuns la final, tot mai sunt lucruri despre care să vorbim. Cum ar fi, ce s-a întâmplat în ultimele episoade.

 

Episodul 12:

1) În ultimele două episoade, în camera lui Vegas au făcut un joc cu diverse lumini. Pete este sub o lumină roșie, ceea ce înseamnă pericol, în timp ce Vegas este sub o lumină verde, ceea ce înseamnă că este în zona lui de siguranță. În acest episod însă, culorile sunt inversate între cei doi. Dacă se amestecă aceste două culori, iese maro, ceea ce înseamnă rezistență și fiabilitate, ceea ce va deveni de fapt Pete în viața lui Vegas.

În scena dinaintea sărutului lui Pete, lumina roz/violet care strălucește în spatele lui Vegas se estompează asupra lui Pete, care are încă o lumină bleumarin, asta ar putea sugera că Vegas a fost primul care a fost interesat.

2) În ceea ce privește propoziţia pe care Vegas i-o spune lui Pete sau 'Cu un tip ca tine nu e amuzant dacă nu cedează', se pare că traducerea este greşită (evident cea în engleză), pentru că propoziţia pe care o pronunţă este 'O persoană ca tine, dacă nu este de acord, nu este distractivă'. Astfel au evidențiat partea care a consimțit.

 

Episodul 14:Istoria este scrisă de învingători”. Citatul este atribuit lui Winston Churchill, dar originea lui este necunoscută. Povestea nu se bazează pe fapte, ci interpretarea câștigătorilor este cea care primează. Pe scurt, câștigătorii își pot forța narațiunea asupra oamenilor.

 

~Știam eu, că nu trebuie, să am încredere în Khun Korn ?~

 

-Sunny-

Comments
    1. Gokusen este mai vechi, posibil sa nu existe material. Ati incercat pe AFI? Ei au foarte multe seriale japoneze mai vechi, traduse foarte bine si ingrijit. Va recomandam!

    2. Din pacate seriile si filmele Gokusen nu au avut suburi separate de video, iar ca cineva sa "construiasa" subtitrarea e munca de super-Sisif. Daca eu (primul an al "Generatiei X") ma uit la seriale in limba engleza, nu inteleg de ce generatiile Y si Z nu o fac?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *